Restaurantmedewerker (Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis)

24 uur | VMBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis | Dirksland

Solliciteer

Stap binnen in ons splinternieuwe restaurant, dat in september 2024 zijn deuren opent en laat jouw hart voor gastvrijheid spreken! Met een frisse kijk op dienstverlening zijn we op zoek naar enthousiaste teamleden die willen bijdragen aan een gezonde eetomgeving en elke gast een warm welkom willen geven. Ben jij de collega die wij zoeken?

HomeAlle vacaturesRestaurantmedewerker (Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis)

Wat ga je doen?
Met jouw klantvriendelijke aanpak en hartelijke glimlach zorg je ervoor dat onze gasten zich direct thuis voelen in ons gloednieuwe restaurant. Je serveert voedsel en dranken, verhoogt de sfeer en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten en bied je hen een onvergetelijke ervaring met jouw vriendelijke en attente service. Met liefde bereid en presenteer je onze gerechten op een aantrekkelijke en uitnodigende manier. Jouw gevoel voor sfeer en efficiëntie helpt je de perfecte ambiance te creëren en zorgt voor een vlotte bediening. Bovendien waarborg je de naleving van hygiënevoorschriften en HACCP-richtlijnen en voer je kwaliteitscontroles uit op bestellingen.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €2.429,- en maximaal €2.982,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 20 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
  • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
    • Collectieve zorgverzekering
    • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
    • Korting op de sportschool
    • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
    • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Je hebt kennis op vmbo-niveau en bent bekend met HACCP en hygiënevoorschriften. Ervaring in de hospitality is een pluspunt.
  • Je neemt initiatief binnen de vastgestelde kaders en lost alledaagse problemen zelfstandig op, maar weet wanneer je de hulp van je leidinggevende moet inschakelen.
  • Gastvrijheid zit in jouw DNA en je weet met jouw vriendelijke en tactvolle aanpak het verschil te maken voor onze gasten.
  • Je bent oplettend en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van je werkzaamheden, van het serveren van gerechten tot het schoonmaken van het restaurant.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met ruim 3000 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft een protestants-christelijke grondslag. Dat betekent dat het christelijk geloof voor veel medewerkers en vrijwilligers een inspiratie is voor de invulling van hun werk. Natuurlijk mag iedereen mag bij ons komen werken; we vragen wel of je respect hebt voor en op jouw manier wil meewerken aan het vormgeven van onze identiteit.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als restaurantmedewerker!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als restaurantmedewerker bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar Joery Hollemans, teamleider Eten en Drinken, via: 0187-607530. Hij beantwoordt je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: