Leerling verzorgende IG/MZ in de thuiszorg

26,5 uur | MBO | CuraMare Thuiszorg

Solliciteer

Wil jij iets betekenen voor een ander en zit je al langer aan een carrière in de zorg te denken? Duik je daarnaast graag weer de studieboeken in om een prachtig diploma in de zorg te halen? Ga je droom achterna en start met de BBL-opleiding tot verzorgende IG/MZ! Wij zoeken voor de CuraMare thuiszorgteams enthousiaste nieuwe collega's die vanaf februari 2025 of september 2025 de opleiding tot verzorgende IG/MZ willen volgen.

HomeAlle vacaturesLeerling verzorgende IG/MZ in de thuiszorg

Wat ga je doen?
Als leerling-verzorgende IG/MZ kom je in dienst van CuraMare en werk je in één van de thuiszorgteams op Goeree Overflakkee en/of Voorne Putten. De thuiszorg is een dynamisch werkveld waar geen dag hetzelfde verloopt. Het vergt een grote mate van zelfstandigheid omdat je na een bepaalde tijd alleen op pad gaat om de cliënten de zorg te geven die ze nodig hebben.

Onder begeleiding van onze zorgprofessionals leer je stap voor stap alle vaardigheden om cliënten te begeleiden in het dagelijks leven, te ondersteunen bij de persoonlijke verzorging en welbevinden. Daarnaast creëer je samen met je collega's een prettige leefomgeving voor de cliënten waarin ze zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Tijdens de opleiding leer je onder andere alles op het gebied van basiszorg, ziektebeelden, benaderingswijze en verpleegtechnisch handelen.

Hoe ziet de opleiding eruit?
In gedurende 3 jaar word je klaargestoomd en opgeleid tot verzorgende IG/MZ. Het theoretische gedeelte van de opleiding volg je in Rotterdam (Hoornbeeck College of Albeda College) of  in Goes (Hoornbeeck College of Scalda). Je volgt de opleiding met een groep leerlingen afkomstig uit verschillende zorginstellingen, gaat 1 dag per week naar school en de andere dagen werk je volgens je contracturen in de praktijk.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris vanuit de CAO VVT en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT. Onder bepaalde voorwaarden kunnen er voor leerlingen met een arbeidsverleden aparte salarisafspraken gemaakt worden.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract voor de deur van de opleiding. Na diplomering bieden we je een baangarantie aan binnen CuraMare voor de duur van minimaal 1 jaar.
  • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:- Collectieve zorgverzekering
  • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
  • Korting op de sportschool
  • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
  • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Je hebt minimaal een diploma VMBO of een mbo-diploma niveau 2.
  • Je bent gemotiveerd en je blijft jezelf ontwikkelen.
  • Je bent een positieve student: je bent leergierig, geduldig en creatief.
  • Je bent goed bestand tegen stressvolle situaties en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent een uitstekende luisteraar en beschikt over goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift).
  • Je bent een doorzetter en laat je bij eventuele tegenslagen niet uit het veld slaan.
  • Je bent flexibel inzetbaar en begrijpt dat zorg zich niet beperkt tot kantoortijden.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met ruim 3000 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Lees meer over de thuiszorg die wij aanbieden op www.curamare.nl/zorgthuis/curamarethuiszorg.

Solliciteer nu als leerling verzorgende IG/MZ!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als leerling verzorgende IG/MZ bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen naar onze opleidingsfunctionaris Lia Grijs via: 06-22941126 of naar de teammanager thuiszorg Margrieta Braber via: 06-23054324. Zij beantwoorden je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: