Keukenmedewerker (Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis)

16 uur | Niet vereist | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis | Dirksland

Solliciteer

Wil jij deel uitmaken van ons gloednieuwe concept SMAAKMAKERS, waar we niet alleen gerechten maken, maar ook herinneringen creëren? Stel je voor: een splinternieuwe keuken, een dynamisch team en de kans om nieuwe technieken te leren. Vanaf juni openen we onze deuren en wij zoeken jou om ons te ondersteunen en mee te groeien in dit uitdagende project!

HomeAlle vacaturesKeukenmedewerker (Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis)

Wat ga je doen?
Als keukenassistent ben jij de onmisbare rechterhand van onze zelfstandig werkende kok. Dagelijks assisteer je bij het bereiden en portioneren van heerlijke warme en koude gerechten in onze centrale keuken.
Naast het koken, vervul je een scala aan ondersteunende taken. Je helpt bij het klaarzetten van de werkstations, zorgt voor een brandschone (spoel)keuken en voert schoonmaakwerkzaamheden uit. Het schillen, snijden en samenvoegen van ingrediënten behoort ook tot jouw taken, waarbij je steeds oog hebt voor detail en kwaliteit.
Hygiëne staat hoog in het vaandel en jij zorgt ervoor dat de keuken altijd voldoet aan de HACCP-richtlijnen en hygiënevoorschriften. Door jouw inzet blijft de keuken niet alleen functioneel, maar ook veilig en schoon.

Je bent een echte teamplayer. Nieuwe collega's worden door jou ingewerkt, je neemt deel aan werkoverleggen en draagt actief bij aan een positieve werksfeer. Samen met het team zorg je ervoor dat elke dag een succes wordt en dat onze gasten kunnen genieten van de lekkerste gerechten.

Ben jij klaar om je culinaire talenten te laten zien en deel uit te maken van iets nieuws en unieks? Aarzel dan niet langer. Sluit je aan bij SMAAKMAKERS en help ons om niet alleen smaakvolle gerechten, maar ook dierbare herinneringen te creëren

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €2.429,- en maximaal €2.982,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 20 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
  • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
    • Collectieve zorgverzekering
    • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
    • Korting op de sportschool
    • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
    • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Je hebt praktische kennis op vmbo-niveau, kent de basis van HACCP en hygiënevoorschriften, en hebt affiniteit met allergenen.
  • Je kunt zelfstandig werken binnen vastgestelde kaders, maar schroomt niet om hulp te vragen wanneer dat nodig is.
  • Klantgerichtheid, vriendelijkheid en een goede samenwerking zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je bent alert op mogelijke gevaren en neemt de nodige voorzorgsmaatregelen om ongelukken te voorkomen.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met ruim 3000 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft een protestants-christelijke grondslag. Dat betekent dat het christelijk geloof voor veel medewerkers en vrijwilligers een inspiratie is voor de invulling van hun werk. Natuurlijk mag iedereen mag bij ons komen werken; we vragen wel of je respect hebt voor en op jouw manier wil meewerken aan het vormgeven van onze identiteit.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als keukenmedewerker!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als keukenmedewerker bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar Joery Hollemans, teamleider Eten en Drinken, via: 0187-607530. Hij beantwoordt je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: