Gespecialiseerd endoscopieverpleegkundige

24-32 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis | Dirksland

Solliciteer

Haal jij veel plezier uit het werken met technische apparatuur en vind je het een uitdaging om met een breed uiteenlopende patiëntengroep te werken? Steek jij graag de handen uit de mouwen en staat samenwerken bij jou voorop? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature. Wij zoeken voor de duur van een jaar een enthousiaste collega!

HomeAlle vacaturesGespecialiseerd endoscopieverpleegkundige

Wat ga je doen?
Als endoscopieverpleegkundige ben je de rechterhand van de medisch specialist. Jij assisteert bij diagnostische onderzoeken, therapeutische behandelingen en andere verrichtingen. Het is een verantwoordelijke functie waarbij je goed met de patiënt en de techniek moet kunnen werken. Omdat een endoscopische behandeling voor de patiënt vaak erg spannend, is het belangrijk dat zij gerust worden gesteld. Daar zorg jij voor! Je beantwoordt vragen en je biedt een luisterend oor waar nodig. Dagelijks werk je met de nieuwste technische apparatuur, daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft over de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Ook handel je voorkomende administratieve werkzaamheden af en lever je een actieve bijdrage aan het kwaliteitsbeleid op de afdeling. Wil jij werken in een kleinschalige werkomgeving, samen met een collegiaal en hecht team én ben je enthousiast en sta je sterk in je schoenen? Dan is dit de baan voor jou!

Een leuk feitje! We vinden dat digitale zorg een ondersteuning kan zijn voor de patiënt. Zo is er een film ontwikkeld die patiënten ter voorbereiding van het onderzoek kunnen bekijken.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

  • Een goed salaris van minimaal €3.199,- en maximaal €4.540,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 50 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
  • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
  • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
  • Een hecht team van collega’s die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
  • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
    • Collectieve zorgverzekering
    • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
    • Korting op de sportschool
    • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
    • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

  • Je bent een gediplomeerd endoscopieverpleegkundige.
  • Je bent sociaal vaardig en werkt graag in een team.
  • Je werkt graag met technische apparatuur en je hebt hier bij voorkeur ervaring mee.
  • Je bent secuur en kunt je hoofd koel houden in stressvolle situaties.
  • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
  • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

CuraMare als jouw werkGEVER
CuraMare geeft zorg met hart en ziel. We bieden ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg voor de bewoners van Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Samen met meer ruim 3300 professionals zorgen we dat patiënten en cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Dat doen we vanuit onze waarden: deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen. We bieden een fijne plek dichtbij huis om te werken, of als vrijwilliger aan de slag te zijn. En geven jou de ruimte om te leren en jezelf door te ontwikkelen in de zorg.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat hoogstaande medisch specialistische zorg levert in de regio Zuid-Holland Zuid. Het is onze missie om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft een protestants-christelijke grondslag. Dat betekent dat het christelijk geloof voor veel medewerkers en vrijwilligers een inspiratie is voor de invulling van hun werk. Natuurlijk mag iedereen mag bij ons komen werken; we vragen wel of je respect hebt voor en op jouw manier wil meewerken aan het vormgeven van onze identiteit.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl

Solliciteer nu als endoscopieverpleegkundige!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega’s? Solliciteer dan nu als endoscopieverpleegkundige bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 28 oktober.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar
Liesbeth Stouten, afdelingshoofd (a.i.), via: 06-82816689. Zij beantwoordt je vragen graag!



Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via: